Kupovina preko Gugl pleja omogućena u Srbiji

Izvor: Blic, 17.Apr.2013, 07:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupovina preko "Gugl pleja" omogućena u Srbiji

Nakon “Pejpala”, korisnike u Srbiji juče je obradovala još jedna vest. Kompanija “Gugl” omogućila je kupovinu preko svoje prodavnice “Gugl plej”, tako da je sada moguće doći do određenih aplikacija, ali i knjiga, časopisa, muzike i filmova.

Zasad samo određeni broj korisnika je dobio ovu nadogradnju za “Gugl plej”, a samim tim i mogućnost kupovine aplikacija. Ukoliko ste dobili nadogradnju, a kupovina vam još nije moguća, potrebno je da u podešavanjima >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pronađete traku “aplikacije” i označite ikonicu “all“.

Tu pronađete “Gugl plej stor”, otvorite ga, kliknete na “clear all data”, pa na “force stop” i ponovo pokrenete samu aplikaciju “Gugl plej”.

Nova verzija “Gugl pleja” ima drugačiji interfejs na koji će trebati malo vremena da se naviknete.

Početni ekran otkriva listu stvari koje se mogu kupiti preko ove prodavnice, a odmah ispod se nalaze izdvojene aplikacije. Korisnici imaju mogućnost da kupuju aplikacije, knjige, časopise, muziku, pa čak i filmove i TV program.

Takođe, moguće je kupiti i “Neksusove” uređaje, ali se Srbija još uvek ne nalazi na listi država u koje se obavlja dostava. Plaćanje je moguće preko “Pejpal” naloga ili putem “Wallet” naloga, koji je poseban servis kompanije “Gugl” i služi za naplatu. Da biste njega pokrenuli, potreban je aktivan “Gugl” nalog, platna kartica i kratka registracija na www.google.com/wallet. Iako postoji aplikacija “wallet” za mobilne telefone, ona još uvek nije dostupna za naše tržište.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kupovina preko "Gugl pleja" omogućena u Srbiji

Izvor: Dzungla.org, 17.Apr.2013

Nakon “Pejpala”, korisnike u Srbiji juče je obradovala još jedna vest. Kompanija “Gugl” omogućila je kupovinu preko svoje prodavnice “Gugl plej”, tako da je sada moguće doći do određenih aplikacija, ali i knjiga, časopisa, muzike i filmova.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.