Kupio posebnu kuću za uzgoj marihuane

Izvor: Mondo, 13.Feb.2013, 14:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio posebnu kuću za uzgoj marihuane

Policija intenzivno traga za Aleksandrom Grkinićem (35) iz Inđije koji je u naselju Pivnice u vojvođanskoj opštini Bačka Palanka imao laboratoriju za veštački uzgoj marihuane, saopšteno je iz novosadske Policijske uprave.

ilustracija(Guliver/Getty Images/Thinkstock)

Pretresom kuće u kojoj je Grkinić držao laboratoriju policija je otkrila 625 saksija sa zasadima te biljke.

Osim saksija u kući koju je Grkinić kupio da bi u nju smestio laboratoriju, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << policija je u više prostorija otkrila kompletnu opremu za uzgoj marihuane u veštačkim uslovima.

Policija je pronašla i pištolj "CZ“, kalibra 7,62 milimetara s ukupno 118 metaka, digitalnu vagu za precizno merenje, mašinu za pakovanje i znatnu sumu novca u domaćoj i stranoj valuti, za koji se sumnja da potiče od prodaje narkotika.

Policija je pretresla i Grkinićevu kuću u Inđiji, u kojoj je pronašla još jedan pištolj i 84 metka različitog kalibra.

Novosadska policija objavila je i sliku Grkinića, pozivajući građane koji mogu pomoći u pronalaženju osumnjičenog da se jave pozivom na brojeve telefona 192 i 064 892 4057 ili da se obrate najbližoj policijskoj stanici.

Grkiniću se na teret stavljaju počinjena krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, kao i neovlašćeno držanje i nošenje oružja i eksplozivnih materija.

(Srna, foto ilustracija: Guliver/Getty Images/Thinkstock)
Pogledaj vesti o: Pivo

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.