Izvor: Nezavisne Novine, 30.Nov.2016, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kupio Golfa za 500, a prodaje ga za 19.000 evra (FOTO)

U Njemačkoj se prvi model Golfa proizveden davne 1983. godine nudi za nevjerovatnih 19.000 evra.

Izvjesni Patrik Mielke iz Štutgarta postavio je na sajtu "Mobile.de" oglas u kojem za primjerak prve generacije Golfa GTI traži 19.000 evra.

Njegov Golf je značajno izmijenjen, motor je friziran pa umjesto standarnih 110 razvija nevjerovatnih 600 konjskih snaga.

Takođe, ofarban je specijalnom bojom te su ugrađene velike crvene aluminijumske felne. U oglasu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << se navodi da je automobil proizveden 1983. godine prešao samo 5.000 kilometara, a na slikama se može vidjeti da je unutrašnjost vozila u izuzetnom stanju.

Vjerovatno je zbog toga ponosni vlasnik ovog Golfa GTI napisao da je u posljednje vrijeme primio previše poziva od nedovoljno ozbiljnih kupaca, pa je naglasio da nikakvo cjenkanje ne dolazi u obzir.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.