Kukan i Flekenštajn sutra dolaze u Beograd

Izvor: Beta, 27.Avg.2019, 20:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kukan i Flekenštajn sutra dolaze u Beograd

Bivši poslanici Evropskog parlamenta (EP), Eduard Kukan i Knut Flekenštajn, sutra će doći u Beograd, gde će razgovarati s predstavnicima vlasti i opozicije, saznaje Beta.Kukan i Flekenštajn dolaze da bi čuli stavove predstavnika vladajućih i opozicionih stranaka, i da bi utvrdili da li postoji volja da se prihvati pomoć EP u rešavanju krize u odnosima vlasti i opozicije.Kukan i Flekenštajn su bili deo tročlanog tima koji je imao ključnu ulogu u postizanju "Pržinskog sporazuma" stranaka u Severnoj Makedoniji 2015. godine, kojim je omogućeno da se decembra 2016. godine održe parlamentarni izbori na kojima su učestvovali svi akteri.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

Kukan i Flekenštajn sutra ceo dan sa poslanicima

Izvor: B92, 28.Avg.2019, 20:04

Beograd -- Bivši poslanici EP, Eduard Kukan i Knut Flekenštajn razgovaraće sutra u parlamentu sa šefovima poslaničkih grupa i narodnim poslanicima...Prema agendi u koju je Tanjug imao uvid, prvi od planiranih osam sastanaka, dvojica bivših evroparlamentarca, imaće sa šefom poslaničke grupe SNS...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.