Kuću poklonili deci Sombora

Izvor: Večernje novosti, 08.Apr.2014, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kuću poklonili deci Sombora

Porodica Đanić, koja živi u Kanadi a rodom je iz Sombora, odlučila je da porodičnu kuću pokloni ovom gradu, odnosno deci koja u njemu odrastaju. Ugovor o poklonu porodične kuće od 250 kvadrata u Ulici 12. vojvođanske udarne brigade, br. 41, u Somboru, potpisali su u Skupštini grada Ana Đanić, supruga preminulog Mate Đanića, njegova ćerka Mirna Dražić i gradonačelnik Sombora Nemanja Delić. - Plemeniti gest porodice Đanić nas je okupio i podsetio da plemenitih ljudi još ima. Zahvaljujući >> Pročitaj celu vest na sajtu Večernje novosti << Đanićima, Grad Sombor i naša deca imaće priliku da uživaju i odrastaju u lepom objektu - rekao je Delić. Mirna Dražić, ćerka pokojnog Mate Đanića koji je izrazio želju da se kuća pokloni deci Sombora, kazala je da njenu porodicu ovaj gest čini izuzetno radosnom. - Rođena sam u Somboru Ovde su rođena i moja deca, dve ćerke i sin, a onda smo 1994. otišli u Kanadu. Živimo tamo, ja kao Somborka, i moja deca, jako volimo ovaj grad - kazala je Mirna Dražić.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

POKLONILI KUĆU PREDŠKOLSKOJ USTANOVI U SOMBORU

Izvor: Radio Dunav, 08.Apr.2014

Ugovor o poklonu porodične kuće od 250 kvadrata, u Ulici 12. Vojvođanske udarne brigade, br. 41, u Somboru,potpisali su u SG Ana Đanić, supruga preminulog Mate Đanića, njegova ćerka Mirna Dražić, i gradonačelnik Sombora Nemanja Delić.. -Običaj zadužbinarstva i poklanjanja drugima kod nas...

Nastavak na Radio Dunav...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.