Kubanac trener srpskih boksera

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Dec.2019, 18:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kubanac trener srpskih boksera

Čuveni kubanski trener Horhe Luis Frometa Matoš od danas je prvi trener bokserske selekcije Srbije.

Frometa, jedan od najcenjenijjh stručnjaka na Kubi, zajedno sa selektorom Milanom Piperskim radiće sa srpskim bokserima koji se spremaju za olimpijske kvalifikacije u Londonu.

Takođe, on će držati predavanja i trenerima, sve sa ciljem da se unapredi sistem rada i rezultati budu još bolji.

"Srećan sam što sam ponovo došao u Srbiju, gde sam dolazio i >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << ranije, kao i da mogu da pomognem", rekao je Frometa na konferenciji za medije.

Selektor Piperski rekao je da mu je čast što će čuveni Kubanac biti uz reprezentaciju.

"Svi zajedno možemo da učimo od njega i da napredujemo. Siguran sam da će ova saradnja uroditi plodom", istakao je Piperski i dodao da u januaru počinju pripreme za kvalifikacije u Londonu, koje će se održati u martu.

Na konferenciji za medije bili su i predstavnici Radničkog iz Beograda na čelu sa predsednikom Miletom Čogurićem i Sombora, koji je predvodio trener Stojan Knežević, koji će se u subotu sastati u derbiju 2. kola Bokserske lige Srbije.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.