Kružević ponovo na čelu vojvođanskog odbora JS

Izvor: Danas, 08.Dec.2014, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kružević ponovo na čelu vojvođanskog odbora JS

Novi Sad - Za predsednika Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije za Vojvodinu izabran je Srđan Kružević, koji je na toj funkciji bio i u prethodnom mandatu. Kružević je bio jedini kandidat, a za njega je glasalo svih 496 prisutnih delegata.

Srđan Kružević je rekao da će JS već od sutra krenuti sa zahtevima za raspisivanje vanrednih pokrajinskih izbora. On je naglasio da od članova Skupštine Pokrajinskog odbora JS zahteva da najkasnije do Nove godine u svim gradovima >> Pročitaj celu vest na sajtu Danas << i opštinama u Vojvodini formiraju izborne štabove, kako bi, kako je rekao, „spremno dočekali izbore koji dolaze“.

Izbornoj skupštini Pokrajinskog odbora Jedinstvene Srbije u svojstvu gostiju prisustvovali su i Član predsedništva Srpske napredne stranke i gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević, predsednik Pokrajinskog odbora Socijalističke partije Srbije, i potpredsednik te stranke Dušan Bajatović i potpredsednik PUPS-a i predsednik Pokrajinskog odbora te partije za Vojvodinu Miroslav Španović.

Srđan Kružević je u aprilu podneo ostavku na mesto direktora Elektrovojvodine, nakon što mu je verifikovan poslanički mandat u Skupštini Srbije.

Nastavak na Danas...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.