Kruševac: Snimljen kako baca štene u šaht

Izvor: Mondo, 04.Maj.2013, 20:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kruševac: Snimljen kako baca štene u šaht

Organizacija za zaštitu i prava životinja Kruševac "ORPAK" u utorak 30. aprila posle poziva građana iz kanalizacionog šahta izvukli nepovređenog psa. Na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi muškarac koji baca psa u šaht.

ORPAK je putem Facebooka poslao apel svim Kruševljanima da im pomognu u pronalasku počinioca kako bi protiv njega bila podneta prijava.

Zahvaljujući sigurnosnim kamerama iz obližnjeg lokala otkrili su da se radi o muškarcu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Na snimku se vidi kako je muškarac nakon što je ubacio psa u šaht obrisao ruke i mirno nastavio svojim putem.

Inače, odmah po prijavi članovi ORPAK-a došli su na lice mesta i izvukli psa koji je odmah otrčao u obližnji parkić i počeo da se valja po travi ne bi li očistio prljavštinu sa sebe. On je tom prilikom uspeo da pobegne osloboditeljima koji su hteli da ga odnesu veterinaru.

U apelu ove organizacije se takođe traži od gradskih vlasti da im pomognu u borbi protiv zlostavljanja, mučenja i ubijanja životinja i traži se od javnog suda u Kruševcu da se dodeli sudija koji će se baviti pitanjem dobrobiti životinja.



Ukoliko prepoznate čoveka javite se organizaciji ORPAK na telefon +381(63)8822412 ili okrenite odmah policiju.

(MONDO, foto: printscreen)

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kruševac: Snimljen kako baca štene u šaht

Izvor: Vesti-online.com, 05.Maj.2013, 02:46

Organizacija za zaštitu i prava životinja Kruševac "ORPAK" u utorak 30. aprila posle poziva građana iz kanalizacionog šahta izvukli nepovređenog psa. Na društvenim mrežama osvanuo snimak na kom se vidi muškarac koji baca psa u šaht...Zlotvor: Traži se manijak koji je bacio štene u šaht  ..ORPAK...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.