Krstić:Neće se isplatiti neplaćanje poreza

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 01.Jul.2014, 17:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić:Neće se isplatiti neplaćanje poreza

Novi poreski zakon predstavlja početak agresivne borbe protiv sive ekonomije i utaje i niske naplate poreza, izjavio je danas ministar finansija Lazar Krstić, predstavljajući predlog izmene Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji. Izmenama Zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji, koje su na dnevnom redu današnje sednice Skupštine Srbije, predviđa se prelazak na elektronsko plaćanje poreza i povećanje kazni za izbegavanje plaćanja poreza. Poslanici Skupštine Srbije završili su rad, a sutra će nastaviti raspravu o predloženom zakonu.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Skupština nastavlja raspravu o poreskim zakonima

Izvor: Studio B, 02.Jul.2014, 10:24

Poslanici Skupštine Srbije danas će nastaviti raspravu o Predlogu izmena zakona o poreskom postupku i poreskoj administraciji i o dva finansijska ugovora. ..Ministar finansija Lazar Krstić je predstavljajući zakon o poreskom postupku i administraciji juče rekao da on predstavlja početak agresivne...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.