Krstić: EU civilizacijski izbor

Izvor: RTS, 30.Okt.2013, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krstić: EU civilizacijski izbor

Srbija do 2020. godine želi da postane 29. članica Evropske unije, rekao je ministar finansija Lazar Krstić za američku televizijsku mrežu Si-En-En.

Srpski ministar finansija Lazar Krstić izjavio je za američku televizijski mrežu Si-En-En da Srbija do 2020. godine želi da postane 29. članica Evropske unije.

"Srbija je prethodnih godina ostvarila značajan napredak, ali nam predstoji još mnogo koraka i značajnih pomaka na putu ka EU", rekao je >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Krstić.

Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva finansija, on je ocenio da je ulazak u EU civilizacijski izbor koji je napravila Srbija.

Prema njegovim rečima, Srbija "mora konsolidovati fiskalni deficit zemlje, smanjiti javni dug i povećati izvoz i investicije".

"Najvažniji zadaci za Srbiju su borba protiv korupcije, poboljšanje odnosa sa zemljama u regionu i jačanje finansija i privrede", rekao je srpski ministar finansija Lazar Krstić.
Pogledaj vesti o: Evropska Unija

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

EU civilizacijski izbor koji je napravila Srbija

Izvor: Beta, 30.Okt.2013

BEOGRAD, 30. oktobra 2013. (Beta) - Srpski ministar finansija Lazar Krstić izjavio je za američku televizijski mrežu Si-En-En (CNN) da Srbija do 2020. godine želi da postane 29. članica Evropske unije..."..

Nastavak na Beta...

Krstić za CNN: Još mnogo koraka na putu do EU

Izvor: Mondo, 30.Okt.2013

Ministar finansija Lazar Krstić izjavio je danas da Srbija do 2020. godine želi da postane 29. članica Evropske..

Nastavak na Mondo...

Krstić: EU je civilizacijski izbor

Izvor: Vesti-online.com, 31.Okt.2013, 04:07

"Srbija je prethodnih godina ostvarila značajan napredak, ali nam predstoji još mnogo koraka i značajnih pomaka na putu ka EU", rekao je ministar finansija Lazar Krstić. ..Imamo još posla do EU, ali napredujemo: Lauar Krstić..Kako je objavljeno na sajtu Ministarstva finansija, on je ocenio da je...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.