Izvor: Nezavisne Novine, 05.Jun.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krokodil ubio sveštenika tokom krštenja

Krokodil je napao i usmrtio protestantskog sveštenika dok je obavljao krštenje u blizini jezera na jugu Etiopije, javili su svjetski mediji.

Napad se dogodio u nedjelju ujutru dok je sveštenik Došo Ešet izvodio ceremoniju krštenja oko 80 ljudi u gradu Arba Minč, prenio je BBC.

Stanovnici i policija rekli su da je krokodil iskočio iz vode tokom ceremonije krštenja i napao sveštenika. On je umro od teških povreda leđa, ruku i nogu.

"Krstio je prvu >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << osobu i prešao je da krsti drugu. Iznenada, krokodil je iskočio iz jezera i zgrabio sveštenika", rekao je za BBC očevidac Ketema Kairo.

Mještani su ribarskim mrežama sprečili krokodila da odnese sveštenikovo tijelo. Policija je saopštila da je krokodil pobjegao.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.