Krivokapić posetio Crnogorce u Lovćencu

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 21:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivokapić posetio Crnogorce u Lovćencu

Predsednik Skupštine Crne Gore Ranko Krivokapić na kraju svoje dvodnevne zvanične posete Srbiji posetio je i Crnogorce koji žive u mestu Lovćenac, u opštini Mali Iđoš u Vojvodini, saopštilo je danas Udruženje Crnogoraca "Krstaš".

Crna Gora će rešavati probleme Crnogoraca u Srbiji: Ranko krivokapić  

Krivokapić je tom prilikom posetio Crnogorski kulturni centar, gde su sedišta Udruženja Crnogoraca Srbije "Krstaš" i Crnogorskog kulturno prosvjetnog >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << društva "Princeza Ksenija".

 

Pored biste Petra Drugog Petrovića Njegoša, na platou ispred Crnogorskog kulturnog centra, uz himnu "Krstaša" sa crnogorskim zastavama i aplauzom, Krivokapića su dočekali brojni građani.

 

Krivokapić je tom prilikom rekao da će, u vremenima koja dolaze, država Crna Gora više pažnje posvetiti rešavanju problema Crnogoraca u Srbiji, piše u saopštenju.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.