Izvor: Danas, 09.Apr.2013, 20:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krivične prijave protiv političara

Četrnaest nevladinih organizacija iz Niša i Srbije najoštrije je osudilo pretnje glavnom i odgovornom uredniku i novinaru internet portala Južne vesti Predragu Blagojeviću i zatražilo da oni koji su upućivali pretnje momentalno budu smenjeni i „isključeni iz obavljanja javnih funkcija u gradu“. „Pretnje medijima su pretnje pravu građana da budu informisani“, piše u saopštenju nevladinog sektora, koji je pohvalio brzu reakciju Policijske uprave u Nišu.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

ZUM: Evidentna zloupotreba napada

Izvor: Studio B, 10.Apr.2013, 16:04

Iako je NTV objektivno izveštavala o pretnjama upućenim Blagojeviću, pojedini mediji koji čine okosnicu Medijske koalicije tvrde ''da je NTV pod uticajem lokalne vlasti i da o pretnjama nije izveštavala''...Koalicija zaposlenih u medijima najoštrije osuđuje sve napade i pretnje upućene novinarima....

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.