Kristina Kovač: Nikad napornije pripreme za X Factor!

Izvor: Kurir, 01.Feb.2014, 11:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristina Kovač: Nikad napornije pripreme za X Factor!

Sudije i mentori najgledanijeg muzičkog šoua veoma predano rade sa svojim kandidatima za naredni lajv šou

Finalisti prvog regionalnog X Faktora vredno rade na nastupima, a po komentarima na društvenim mrežama možemo zaključiti da nas čeka odličan šou u utorak uveče na TV Pink!

Sudije i mentori najgledanijeg muzičkog šoua Kiki, Emina, Kristina i Željko izneli su svoj stav o prošlonedeljnim nastupima, njihovi kandidati su u većini opravdali očekivanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << a kako saznajemo od Kristine Kovač u toku su najnapornije probe do sada!

Ova zahtevna i posvećena mentorka napisala je na svom zvaničnom Fejsbuk profilu: "Nikad napornije pripreme za LIVE šou".

Verujemo da će peta emisija opravdati očekivanja, budući da se očekuje i nastup popularne pop pevačice, pobednice Evrosong takmičenja 2012 - Lorin, a ko će u sledećoj emisiji oduševiti žiri i publiku videćemo u utorak u 21 sat na TV Pink.

zoom

Nastavak na Kurir...






Povezane vesti

Kristina Kovač o X Factoru: “Nikad napornije pripreme za šou!”

Izvor: Scandal.rs, 01.Feb.2014

Finalisti prvog regionalnog X Faktora vredno rade na nastupima, a po komentarima na društvenim mrežama možemo zaključiti da nas čeka odličan šou u utorak uveče na TV Pink! Sudije i mentori ovog gledanog formata: Kiki Lesendrić, Emina Jahović, Kristina Kovač i Željko Joksimović izneli su...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.