Kristin Dejvis u Lošoj učiteljici

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 17.Mar.2013, 16:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristin Dejvis u "Lošoj učiteljici"

LOS ANĐELES -

Američka glumica Kristin Dejvis, poznatija kao Šarlot Jork iz kultne serije "Seks i grad", snimila je pilot epizodu novog serijala koji će biti televizijska adaptacija filma "Loša učiteljica" (Bad Teacher).

Od završetka 2003. šeste sezone popularne serije "Seks i grad", u kojoj je igrala jednu od tri prijateljice glavne junakinje Keri Bredšou, Dejvis je, osim nekoliko kratkih pojavljivanja u telefilmovima, bila gotovo odsutna sa malih ekrana.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine <<
Sada se, međutim, priprema za veliki povratak jednom od glavnih uloga u seriji "Loša učiteljica", koju priprema TV meža CBS, a koja će biti adaptacija istoimenog filma sa Kameron Dijaz i Džastinom Timberlejkom.

Dejvis će igrati direktorku škole, koja je ujedno i profesorka istorije i vođa školskog hora, lik sličan onom koji je u filmu tumačila Lusi Panč.

Pored Kristin Dejvis, u seriji igraju i Ari Grejnor (Na rubu), Sara Gilbert (Štreberi), Dejvid Alan Grir (Moja žena i deca) i Rajan Hensen (Veronika Mars).

Što se privatnog života tiče, Dejvis je još uvek sama od kada se prošlog avgusta razvela od scenariste Arona Sorkina.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šarlot iz Seksa i grada kao loša učiteljica

Izvor: Kurir, 17.Mar.2013

Američka glumica Kristin Dejvis snimila je pilot epizodu novog serijala koji će biti adaptacija filma "Loša učiteljica"..Američka glumica Kristin Dejvis poznatija kao Šarlot Jork iz kultne serije "Seks i grad" snimila je pilot epizodu novog serijala koji će biti televizijska adaptacija filma "Loša...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.