Kristijanova žena dobila rak (zbog pisanja medija)?!

Izvor: Vesti-online.com, 07.Jan.2016, 10:38   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijanova žena dobila rak (zbog pisanja medija)?!

Kristijan Golubović ne prestaje da šokira domaću javnost izjavama i postupcima. Nakon što je izjavio da sumnja da ima tumor u glavi, sada kaže da je njegova supruga Ivana zbog raznih pisanja medija dobila rak.

- Ivana je takva da, osim sa taksistom, neće ni sa kim da sedne u kola. Pošaljem joj prijatelja kojeg zna 20 godina da je dovede, ona kaže: "Ja to ne mogu. Ne mogu dva sata da provedem s nekim muškim čovekom. Osećam se neprijatno". Devojka je iz 16. veka. Ona ne >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << shvata da neko može da izmisli da njeno i moje dete nije naše. Plače 20 dana i ja je ubeđujem da je to naše dete. Kako da joj objasnim da je neko trudan sa mnom a nismo se ni pr*ali. Pa je l’ jesi, pa je l’ nisi…

S njom sedim pet dana, a negde objave da Kristijan voli Balerinu i da ostavlja ženu. A ja sve vreme s njom. Telefon van kuće i nemam komunikaciju ni sa kim. Kako sam mogao to da kažem, ne znam. Al’ žena je toliko normalna i jednostavna, toliko usmerena na običan život, da kad se tako nešto desi, ona umre 20 puta. Prvo je srce strefi, pa ovo i ono… A ono krene salva. I onda ona, da izviniš, dobije rak - otvorio je dušu Kristijan za portal "Pink.rs", a potom objasnio da li je siitna da će napustiti nju i ćerku Veru:

- Izvučeno je iz konteksta. Kad počnu da me provociraju ja kažem ma j*** i vas. Ne treba mi niko i ništa. I onda izvuku to iz konteksta i kažu, eto monstrum, nije ga briga za ženu i decu nego gleda samo sebe. Diže ruke od svega, beži na robiju. A nije tako. Ja sam veliki borac. Poginuo bih za moju ženu i decu i samo najnormalnije gledam na život jer sam po prirodi veliki hedonista i volim da mi je na gajbi sve čisto i sređeno i markirano… I to mi se zamera - objašnjava žestoki momak.

Golubović je otkrio i da će Božić proslaviti u bolničkom krevetu sa malo mrsne hrane, koju će mu doneti sin Lazar i supruga, ali da mu nije ni do hrane, niti do bilo čega u ovom momentu.

* Stanija "od reči": Podeliću pare s najboljim drugom (Kristijanom)!

* Balerina: Volim Kikija! U gaćama nema ni smoki ni kikiriki!

* Jelena gricnula Kristijanov "smoki"!

* VIDEO: Kristijan dovatio Staniju u radionici!

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.