Kristijano Ronaldo poslao slike gole obožavateljke svojoj devojci

Izvor: Blic, 30.Okt.2011, 21:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kristijano Ronaldo poslao slike gole obožavateljke svojoj devojci

Jedan od najpopularnijih fudbalera sveta, Kristijano Ronaldo slučajno je poslao golišave fotografije jedne svoje obožavateljke svojoj devojci, Irini Šajk. Pored Irine, slike su dobili i neki njegovi prijatelji kao i članovi porodice. Poznati fudbaler je dobio pet eksplicitnih fotografija prelepe obožavateljke iz Holandije koja mu je uz to slala i seksi poruke. Ronaldo je slučajno prosledio taj mejl svim svojim kontaktima u adresaru, uključujući i svoju devojku kao i bliske članove porodice.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Na nekim fotografijama lepa djevojka navodno pozira u uskoj majici koja ističe njene obline, a na njoj piše: "Previše vruća za tebe". U mejlovima je napisala Ronaldu da želi da bude sa njim kao i da mu se divi.

Osim Irine Šajk, golišave fotografije dobile su i ostale osobe u njegovom adresaru, pevačica Piksi Lot, Kim Kardašijan i starleta Imogen Tomas. Ronaldo je od tad zatrpan porukama i pozivima bližnjih koji su zbunjeni ovim mejlom.

- Svi ga zovu i pitaju o čemu se radi u mejlu. Naravno, svi žele da saznaju nešto više o devojci sa slika. Morao je da im objasni da je reč samo o obožavateljki koja mu šalje fotografije kao i da je umesto tastera "obrisati" pritisnuo "proslediti". Jako mu je neprijatno zbog svega toga i posebno mu je žao što je mejl prosledio Irini, ali ona ga nije ni pitala za to - rekao je izvor za "Sunday Mirror".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.