Kris Braun: Napad na Rijanu je bio najveća greška u mom životu, ali oprostila mi je

Izvor: Blic, 27.Feb.2013, 16:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kris Braun: Napad na Rijanu je bio najveća greška u mom životu, ali oprostila mi je

U intervjuu za "The Mirror", Kris Braun je otvoreno progovorio o odnosu sa Rijanom i potvrdio da su ponovo u vezi. Pevač je napad na svoju devojku opisao kao najveću grešku u životu, ali je dodao da mu je oprošteno.

- Zbog te noći ću se zauvek kajati. Bila je to najveća greška u mom životu - rekao je Kris Braun sećajući se napada na Rijanu koji se dogodio 2009. godine.

Par se od tada nekoliko puta mirio i raskidao, a kako je potvrdio Braun, sada su ponovo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << zajedno.

- Šta da kažem... Ona me voli. Oprostila mi je, ali mnogo sam se trudio. Nekad se posvađaš sa ljudima koje voliš, neke stvari budu izgovorene i situacija izmakne kontroli - rekao je pevač.

Iako su Rijana i Kris odlučili da incident ostave iza sebe, javnost i dalje nije zaboravila ovaj događaj.

Čak se i domaćin Oskara, Set Mekfarlan, našalio na taj račun. Dok je predstavljao Tarantinov film "Đangova osveta", Mekfarlan je rekao:

- Ovo je priča o čoveku koji se bori da povrati svoju ženu, žrtvu nasilja, ili kako bi Rijana i Kris Braun to nazvali - film za ljubavni sastanak.

Povezane vesti: Rijana otkrila Opri detalje napada Krisa Brauna Kris Braun ponovo sme da priđe Rijani

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.