Krio u autu više od 300 grama amfetamina

Izvor: Megafon.co, 13.Jun.2018, 12:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krio u autu više od 300 grama amfetamina

Niška policija uhapsila je M.M. (1969) iz Niša, zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga.
„Policija je prilikom kontrole, u vozilu marke „be em ve“  kojim je upravljao osumnjičeni, u kaseti ispod volana, pronašla paket amfetamina težine 303,3 grama. Sumnja se da je pronađena droga namenjena daljoj uličnoj preprodaji“, saopštava policija.
Po nalogu tužioca, M.M. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će uz krivičnu prijavu biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nakon svađe izbola mladića

Izvor: juGmedia, 13.Jun.2018

Policajci iz Surdulice uhapsili su tridesetčetvorogodišnju M.T. iz okolnog sela za koju se sumnja se da je ona, u noći između 11. i 12. juna ove godine, na ulici u Surdulici, nakon kraće rasprave, oštrim predmetom nanela teške telesne povrede osamnaestogodišnjem mladiću iz okoline Bosilegrada...Povređenom...

Nastavak na juGmedia...

U Crnoj Gori uhapšen Beograđanin sa INTERPOLOVE POTERNICE

Izvor: Blic, 14.Jun.2018, 11:08

Službenici Uprave policije MUP-a – Odjeljenja bezbednosti Kotor su lišili slobode Tomislava Bogićevića (28), državljanina Republike Srbije, koji se potraživao po međunarodnoj poternici raspisanoj od stane NCB Interpol Beograd, radi izdržavanja kazne zatvora zbog krivičnog dela neovlašćena...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.