Krim: Autobus sleteo u provaliju, šestoro mrtvih

Izvor: B92, 11.Avg.2016, 22:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krim: Autobus sleteo u provaliju, šestoro mrtvih

Moskva -- Najmanje šest osoba poginulo je kada je autobus sleteo s puta u provaliju u planinskoj oblasti na Krimu, saopštila je glavna ruska istražna agencija.

Autobus koji je išao od mesta Sudak do Kerča, survao se s puta u provaliju duboku 50 metara, a četvoro putnika, među kojima i dete poginulo je na mestu nesreće, dok su još dve osobe umrle na putu do bolnice.

Istražitelji su saopštili da je u autobusu bilo 19 putnika, a vozač autobusa i ostali preživeli su u teškom stanju.

Otvorena je istraga o mogućem kršenju bezbednosnih pravila.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Autobus sleteo u provaliju na Krimu, poginulo šest osoba

Izvor: N1 televizija, 11.Avg.2016

Šest osoba je poginulo kada je autobus sleteo s puta u provaliju u planinskoj oblasti na Krimu, saopštila je glavna ruska istražna agencija...Autobus koji je išao od mesta Sudak do Kerča, survao se s puta u provaliju duboku 50 metara, a četvoro putnika, među kojima i dete poginulo je na mestu...

Nastavak na N1 televizija...

NESREĆA NA KRIMU: Autobus sleteo u provaliju, šestoro mrtvih

Izvor: Kurir, 11.Avg.2016

...Autobus koji je išao od mesta Sudak do Kerča, survao se s puta u provaliju duboku 50 metara, a četvoro putnika, medju kojima i dete poginulo je na mestu nesreće, dok su još dve osobe umrle na putu do bolnice..Istražitelji su saopštili da je u autobusu bilo 19 putnika, a vozač autobusa i ostali...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.