Krevet Grete Garbo na aukciji

Izvor: Blic, 24.Avg.2012, 21:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krevet Grete Garbo na aukciji

Haljina koju je glumica Greta Garbo nosila na večeri sa predsednikom Džonom F. Kenedijem biće prodata na aukciji u SAD, zajedno sa još 800 privatnih predmeta, uključujući i krevet u kojem je spavala.

Jedna od najvećih glumica svih vremena, Garbo je bila poznata po luksuznoj kolekciji umetnina. Predmeti koji su prikupljeni za aukciju nikada pre nisu bili dostupni za prodaju i retko su izlagani pred javnošću.

Aukcijska kuća Džukijens sa Beverli Hilsa će na aukciji >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << prodati najveću kolekciju odeće koju je dizajnirala Valentina Šle.

Komplikovan odnos između glumice i dizajnerke je bio česta tema glasina i ogovaranja. Garbo je bila prvi sused para Šle. Bila je prijateljica dizajnerke Valentine Šle, ali i ljubavnica njenog muža Džordža.

Na aukciji će biti ponuđeni odeća, nameštaj pa čak i sneško na naduvavanje, kojeg je glumica imala u svom dnevnom boravku. Među stvarima koje će biti prodate se nalaze i odabrani studijski portreti glumice, prenose mediji.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Ko će kupiti krevet Grete Garbo?

Izvor: Vesti-online.com, 25.Avg.2012, 12:24

Haljina koju je glumica nosila na večeri sa predsednikom Džonom F. Kenedijem biće prodata na aukciji u SAD, zajedno sa još 800 privatnih predmeta među kojima su i krevet i sneško na naduvavanje kojeg je glumica imala u svom dnevnom boravku. .. Na krevetu je ležala Greta Garbo.... .. ..Haljina...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.