Kreće prodaja stanova u novoj zgradi BW

Izvor: Mondo, 25.Apr.2018, 15:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kreće prodaja stanova u novoj zgradi BW

Kompanija Belgrade Waterfront (BW) počeće od 11. maja prodaju stanova u najnovijoj zgradi u okviru projekta "Beograd na vodi" - BW Magnoliji, saopšteno je danas iz te kompanije.

Foto: MONDO/Stefan Stojanović

Ova niskospratnica ponudiće 110 stambenih jedinica različitih veličina - od studio apartmana do četvorosobnih stanova smeštenih na četiri sprata, kao i ekskluzivne petosobne penthause, navodi se u saopštenju BW-a.

Prodajni dan je petak, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 11. maj, s početkom u 10:00 h u Prodajnom centru Belgrade Waterfront-a u ulici Karađorđeva 48.

A najskuplji prodat stan u Beogradu košta...

BW Magnolia nalaziće se u neposrednoj blizini 168 metara visoke "Kule Beograd", budućeg simbola Beograda, i BW Galerije, najveće šoping destinacije u regionu, navodi se u saopštenju.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.