Kravčenko: NIS će u pumpe uložiti 100 miliona evra

Izvor: Blic, 13.Jan.2012, 15:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kravčenko: NIS će u pumpe uložiti 100 miliona evra

BEOGRAD - Naftna industrija Srbije (NIS) uložiće u modernizaciju i izgradnju novih benzinskih pumpi u Srbiji oko 100 miliona evra u naredne 2,5 godine, izjavio je danas generalni direktor NIS-a Kiril Kravčenko na otvaranju prve benzinske stanice NIS-a sa novim trobojnim izgledom.

Kvalitet goriva na tim benzinskim pumpama biće zadovoljavajući za potrošače, kazao je Kravčenko na otvaranju prvog rebrendiranog objekta "Zmaj dva", kome su prisustvovali gradonačelnik Beograda >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Dragan Đilas i predsednik Skupštine Grada Aleksandar Antić.

Kravčenko je istakao da je NIS otvaranjem ove "trikolorne" pumpe za još jedan korak bliži Srbiji, s obzirom na boje koje su korišćene u novom NIS-ovom brendu - crvena, plava i bela.

Prva rebrendirana benzinska stanica NIS-a otvorena je na mestu postojećeg NIS-ovog maloprodajnog objekta "Zmaj dva" na autoputu E-75 na ulazu u Beograd.

Novi vizuelni identite benzinskih stanica NIS-a zadržaće karakteristike starog, prepoznatljivog brenda NIS Petrola , a uvedena je plava boja kojom je ispisano ime kompanije, što označava sinergiju sa brendom "Gaspromnjeft".

Modernizacija benzinskih pumpi NIS-a sprovodi se u skladu sa ukupnom modernizacijom te kompanije i njenim širenjem u regionu. Prilikom otvaranje nove pumpe uručene su i novogodišnje nagrade NIS Petrola srećnim dobitnicima.

Povezane vesti: NIS investira 13 milijardi dinara u obnovu benzinskih pumpi NIS ulaže u Rumuniju stotine miliona evra do 2015.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.