Krava pala kroz plafon i ubila čoveka

Izvor: Vesti-online.com, 13.Jul.2013, 23:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krava pala kroz plafon i ubila čoveka

Žoao Maria de Souza (45) tragično je nastradao kada je kroz plafon njegove kuće propala krava teška tonu i po, pala na njega zbog čega je u bolnici naknadno podlegao povredama.

Pre pada krave De Souza je mirno spavao sa svojom suprugom, a krava za koju se predpostavlja da je pobegla sa obližnje farme, popela se na limeni krov kuće u brazilskom gradu Katrigi.

Muškarca su posle pada krave sa krova sa prelomom noge prevezli u bolnicu. Iako je sat vremena bio pri >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << svesti i razgovarao sa boliničarima, stanje Žaoa se iznenada pogoršalo i on je kako je kasnije obdukcijom utvrđeno umro od unutrašnjeg krvarenja.

Njegova supruga i krava koja je propala kroz limeni krov ostala je nepovređena, a šokirana porodica je od policije zatražila istragu o celom slučaju.

Majka preminulog muškarca, rekla je da ne može verovati da je njen sin umro na ovakav način. Policija još uvek traži vlasnika krave, a ako bude pronađen čeka ga optužnica za teško ubistvo.

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.