Kratak aprilski odmor na jezeru Lago di Garda

Izvor: Blic, 28.Feb.2014, 08:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kratak aprilski odmor na jezeru Lago di Garda

Za sve one željne kratkog predaha na lepom, sunčanom i neobičnom mestu, portal "Superodmor.rs" pripremio je specijalnu ponudu - obilazak Milana i boravak na čuvenom italijanskom jezeru Lago di Garda po ceni od samo 125 eura po osobi.

Aranžman obuhvata dva noćenja sa doručkom u hotelu sa četiri zvezdice (lokalna kategorizacija) i autobuski prevoz, a polazak je predviđen za 30. april. Po ceni sa popustom, putovaće samo oni koji tokom današnjeg dana preko portala "Superodmor.rs" >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << rezervišu aranžman.

Za ovo kratko vreme planiran je obilazak Milana, grada koji obiluje znamenitostima. Na turističkoj mapi nezaobilazni su Pjaca Duomo, galerija Vitorio Emanuele, zamak Sforca, La Scala, bazilika Santa Maria de la Grazia...

Takođe, predviđen je odlazak u grad Sirmione na jezeru Garda i obilazak tamošnjih znamenitosti poput Castello della Famiglia Scalligeri iz 16. veka, koji svojom lepotom pleni i nikoga ne ostavlja ravnodušnim, zatim ostaci vile rimskog pesnika Gaja Katulija, poznate terme, uređene ulice u duhu mediterana.

Kada su u pitanju fakultativni izleti, postoji mogućnost posete zabavnom parku Gardaland, za ljubitelje šopinga odlazak u obližnji autlet, a za one koji vole sport predviđen je obilazak stadiona "Giuseppe Maeza San Siro".

Više informacija o putovanju možete pogledati OVDE.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.