Krao novac iz apoteka i piljare

Izvor: Megafon.co, 02.Jul.2019, 12:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Krao novac iz apoteka i piljare

Niška policija uhapsila je M. M. (1985) iz okoline Lebana osumnjičenog za pet krivičnih dela razbojništvo, pet krađa i tešku krađu na teritoriji grada Niša.
“Sumnja se da je on u toku marta, maja i juna meseca ove godine, iz deset apoteka i jedne pilјare ukrao novac. U ukupnom iznosu od 262.800 dinara”, saopštavaju iz policije.
Šta je radio osumnjičeni On je, kako se sumnja, u pet apoteka verbalno pretio radnicama, odgurivao ih i uzimao novac. Dok je u >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << ostale objekte ulazio i preko pulta iz fioka uzimao pazar.
M.M. je po nalogu tužilaštva određeno zadržavanje do 48 časova i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden u Osnovno javno tužilaštvo u Nišu.

Nastavak na Megafon.co...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

UHAPŠEN PLJAČKAŠ Drski lopov opelješio 10 apoteka i jednu piljaru

Izvor: Blic, 02.Jul.2019

Niška policija uhapsila je M. M. (34) iz okoline Lebana zbog sumnje da je izvršio pet razbojništava, pet krađa i jednu tešku krađu na teritoriji grada Niša.

Nastavak na Blic...

Lebančanin uhapšen zbog razbojništva u Nišu

Izvor: JUGpress.com, 02.Jul.2019

NIŠ-LEBANE..Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Nišu uhapsili su M. M. (1985) iz okoline Lebana zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio pet krivičnih dela razbojništvo, pet krađa i tešku krađu na teritoriji grada Niša...Sumnja se da je on u toku marta, maja i juna meseca ove godine,...

Nastavak na JUGpress.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.