Kraljevo: Punom brzinom naleteo na traktor

Izvor: Šumadija Press, 14.Avg.2015, 12:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Punom brzinom naleteo na traktor

Jedna osoba povređena je kasno sinoć u sudaru traktora i putničkog automobila na magistralnom putu Kraljevo-Vrnjačka Banja, u naselju Beranovac.

U saobraćajnom udesu koji se sinoć oko 21.30 dogodio u kraljevačkom naselju Beranovac, nedaleko od istoimenog Autodroma, učestvovali su automobil marke “opel korsa” iz Vrnjačke Banje i traktor natovaren drvima.

Vozač automobila udario je, pri punoj brzini, u zadnji deo traktora i pritom potpuno smrskao >> Pročitaj celu vest na sajtu Šumadija Press << prednji deo svog automobila. Za sada nije jasno zašto je došlo do nesreće, budući da je traktor bio jasno obeležen i imao rotaciono svetlo na krovu kabine.

Vozač “opel korse” je bio sam u automobilu i na sreću, zadobio samo lakše povrede i posekotine od udara u šoferšajbnu, koja je od siline udara napukla. Svedoci događaja su izjavili da na putu nema tragova kočenja, te da je čista sreća spasla vozača da se trupci ne obruše na auto.

On je prebačen u kraljevačku Opštu bolnicu, a saobraćaj je na ovoj deonici puta bio u kraćem prekidu.
Pogledaj vesti o: Vrnjačka Banja

Nastavak na Šumadija Press...






Povezane vesti

Težak udes kod Vranja

Izvor: OkRadio.rs, 14.Avg.2015

Na magistralnom putu Vranje – Vladičin Han kod sela Polom u lančanom sudaru tri vozila povređena je devtogoddišnja devojčica. Do nesreće je došlo negde oko 16 časova kada je u koloni u automobil bugarskih registarskih oznaka, udario kombi preduzeća „Leon konditors“ iz Vranja, a u njgega...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Šumadija Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Šumadija Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.