Izvor: B92, 19.Nov.2012, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraljevo: Nema novina ni za potpalu

Kraljevo -- Odbornik SPS u Kraljevu požalio se da zbog smanjenog tiraža dnevnih novina, Kraljevčani koji se greju na drva nemaju novinskog papira ni za potpalu vatre.

"U situaciji kada su mnoge novine smanjile svoje tiraže, a oko 140.000 stanovnika Kraljeva vatru potpaljuje šibicom, teško nam je prikupiti dovoljno novina za potpalu vatre", kazao je Zoran Vukadinović na sednici Skupštine grada na kojoj se razmatra zahtev za povećanje cene grejanja.

Inače, tamošnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << toplana traži da se cena grejanja poveća za 39,2 odsto - na 83,5 dinara za domaćinstva, a za 3,3 odsto - na 250,5 dinara za

poslovni prostor.

Vukadinović je zatražio da i "stanovnici ruralnog područja budu subvencionirani sa 2.000 dinara mesečno po domaćinstvu, ako se subvencioniše povećanje cena grejanja u Kraljevu".

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kraljevčani nemaju novina ni za potpalu?!

Izvor: Akter, 19.Nov.2012

Odbornik SPS-a u Kraljevu požalio se da zbog smanjenog tiraža dnevnih novina, Kraljevčani koji se greju na drva nemaju novinskog papira ni za potpalu vatre

Nastavak na Akter...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.