Kraj braka Mirande Ker i Orlanda Bluma

Izvor: Vesti-online.com, 25.Okt.2013, 14:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraj braka Mirande Ker i Orlanda Bluma

Australijska manekenka Miranda Ker i njen suprug britanski glumac Orlando Blum razilaze se se posle tri godine braka i šest godina provedenih zajedno, izjavio je predstavnik slavnog para za onlajn list "E!News".

Nekad su bili srećni...Miranda Ker i Orlando Blum  

 

U zajedničkom saopštenju Orlando Blum i Miranda Ker objavili su da su prijateljski razdvojeni nekoliko meseci, rekao je njihov predstavnik.

 

"Posle šest godina >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << provedenih zajedno nedavno su odlučili da formaliziju razdvajanje", naveo je on i dodao da iako je to kraj njihovog braka oni će nastaviti da se poštuju i podržavaju kao roditelji njhovog sina i kao porodica.

 

Tridesetšestogodišnji britanski glumac i 30-ogodišnja australijska manekneka modnog lanca trgovina Viktorija's Sikrit upoznali su se na modnoj reviji u Njujorku 2006, a godinu dana kasnije, 2007. počeli su da se zabavljaju. Venčali su se u julu 2010. na intimnoj ceremoniji. Ker je u januaru 2011. rodila njihovog sina Flina.

 

Blum je poznat po ulogama u serijalu "Pirati sa Kariba" i filmovima "Troja", "Kelijeva banda", "Pad crnog jastreba", "Raj na zemlji", "Nebesko kraljevstvo" i "Kalcijum Kid".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.