Kragujevac: Kiša stala, put prema Batočini u prekidu

Izvor: Press, 16.Maj.2014, 00:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kragujevac: Kiša stala, put prema Batočini u prekidu

"Reka Lepenica u Kragujevcu je večeras u blagom opadanju, a zbog izlivanja reke Uglješnice putni pravac ka Batočini i dalje je u prekidu", izjavio je načelnik za zaštitu od elementarnih i drugih nepogoda Dragoš Radovanović.

On je dodao da je od obilnih padavina najveću štetu pretrpelo poljoprivredno zemljišti na obodima Kragujevca, kao i jedna privatna firma u Petrovcu čija je hala, sa vrednom opremom, potopljena.

"Nivo Uglješnice je, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << počeo da opada, a raduju nas i prognoze da će do ponoći potpuno prestati padavine", rekao je Radovanović. On je dodao da su procene takve, da će tokom noći biti evakuisano još nekoliko osoba iz Panonske ulice.
Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Putni pravci ka Batočini i Topoli prohodni

Izvor: Blic, 16.Maj.2014

Putni pravci iz Kragujevca ka Batočini i Topoli od jutros su prohodni za saobraćaj, a nivo reke Uglješnice i drugih rečica na području grada je u opadanju...- Teško je i dalje u pojedinim delovima Petrovca, dve kuće su poplavljenje, a tokom noći je evakuisana i jedna porodica iz Panonske ulice...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.