Kraduckanjem mu se nakupilo 12.000 evra

Izvor: Mondo, 23.Jan.2013, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kraduckanjem mu se nakupilo 12.000 evra

Kraljevačka policija rasvetlila je više krivičnih dela teške krađe i podnela krivičnu prijavu protiv Slobodana S. (74) iz Samaila kod Kraljeva.

Slobodan S. je osumnjičen da je od avgusta prošle godine u više navrata iz jedne porodične kuće u Bapskom polju kod Kraljeva otuđio domaći i strani novac u ukupnoj vrednosti od preko 12.000 evra.

Kako je saopštila Policijska uprava Kraljevo, krao je tako što je koristio originalni ključ koji su oštećeni držali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ispod otirača ispred ulaznih vrata.

Veliki broj teških krađa i krađa se izvrši tako što provalnici, koristeći nepažnju vlasnika koji ostavljaju otključane objekte i svoja vozila ili otvorene prozore, nesmetano ulaze u objekte i vrše krađe. Neretko koriste i originalne ključeve koje vlasnici ostavljaju na mesta dostupna drugim licima (ispod otirača, saksija).

"Apelujemo na građane da čuvaju svoju pokretnu i nepokretnu imovinu, da adekvatno obezbeđuju svoje objekte i da ključeve ne ostavljaju na dohvat drugim licima", navedeno je u saopštenju.

(Tanjug, ilustracija: Guliver/Getty Images)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.