Izvor: B92, 13.Jan.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koštunica i čelnici RS na dočeku

Beograd -- Koalicija DSS-NS organizuje večeras doček Nove godine po julijanskom kalendaru na koncertu u centru Beograda.

Skupu će uz lidera DSS-a Vojislava Koštunicu prisustvovati i predsednik i premijer Republike Srpske, Milan Jelić i Milorad Dodik. Portparol DSS-a Andreja Mladenović rekao je da građani i Beograda zaslužuju veličanstven koncert, a da je čuo da će iz drugih gradova Srbije doći mnogo ljudi.

Koncert, koji organizuje koalicija DSS-NS pod sloganom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << "Svi pevaju za Srbiju", počinje u 18 sati i do 4 ujutro trebalo bi da nastupi 16 pevača i bendova, među kojima su Svetlana Ražnatović, Rambo Amadeus, Riblja Čorba, Sanšajn i Bjesovi.

Za ponoć je planiran nastup trubača.

Vlasnik F1 kod premijera

Lider DSS-a Vojislav Koštunica primio predsednika Upravnog odbora i većinskog vlasnika "Formule 1" Bernija Eklestona.

Ekleston je rekao da je došao u Beograd zato što je Srbija učinila veliki napredak na ekonomskom planu i kako bi na licu mesta razmotrio mogućnosti za investiranje. Srbija je dobro mesto za ulaganja i investicije, kazao je Ekleston, navodi se u saopštenju vladine Kancelarije za saradnju sa medijima.

Na sastanku je bio i Miloš Pavlović, jedini srpski profesionalni vozač formule koji poseduje licencu za takmičenje u "Formuli 1".

Većinski vlasnik "Formule 1" rekao je da je Srbija veoma uspešna u sportu i ima sjajne sportiste koji svoju zemlju predstavljaju na najbolji način i ponudio svu pomoć i podršku Milošu Pavloviću da što pre nastupi u takmičenju "Formule 1".

Berni Ekleston i njegova supruga Slavica prihvatili su poziv da zajedno sa predsednikom Vlade Srbije i predsednikom i premijerom Republike Srpske i ministrima večeras dočekaju Srpsku Novu godinu na platou ispred Doma Narodne skupštine Srbije.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.