Kostić: O budućnosti malo razmišljamo

Izvor: N1 televizija, 16.Okt.2018, 07:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić: O budućnosti malo razmišljamo

Predsednik Srpske akademije nauka i umetnosti (SANU) Vladimir Kostić izrazio je bojazan da će se netrpeljivost i agresija unutar srpskog društva pretvoriti u "neku formu međusobnog obračuna" ako se ubrzo ne uspostavi "ventil" društvene komunikacije.

On je za Večernje novosti kazao da je društvo postalo "imobilno, bez mnogo ideja, s mnogo agresivnosti između pojedinaca i različitih grupa".

"Imate pravo da kažete šta mislite, ali ako se to ne poklapa sa mojim >> Pročitaj celu vest na sajtu N1 televizija << gipsanim modelima 'patriotske korektnosti', nema sumnje da ste izdajica, plaćenik, nacionalistički nastrojeni zločinac, najverovatnije špijun i klerofašista", ocenio je Kostić i dodao da mu se čini da su ljudi počeli polako da prihvataju da im je samo daleka prošlost slavna, a da o budućnosti "malo razmišljamo".

Nastavak na N1 televizija...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Vladimir Kostić: Srbija je lonac bez ventila

Izvor: Večernje novosti, 16.Okt.2018

Vladimir Kostić, Akademik i predsednik SANU: Strah me je da se spirala netrpeljivosti i agresije ne posuvrati u neku formu našeg međusobnog obračuna POSTALI smo imobilno, nepokretno društvo, bez mnogo ideja, s mnogo agresivnosti između pojedinaca i različitih društvenih...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.