Kostić: Novi Zakon o radu bolji od prethodnog

Izvor: Blic, 14.Jul.2014, 22:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostić: Novi Zakon o radu bolji od prethodnog

Predsednik MK grupe Miodrag Kostić izjavio je večeras da novi Zakon o radu sigurno neće ispuniti sto odsto ni želje poslodavaca ni sindikata, ali da je siguran da će biti mnogo bolji nego prethodni i da će omogućiti veće zapošljavanje i na neki način manje otpuštanja.

Postojeći ili stari zakon o radu definitivno nije bio dobar, kazao je Kostić na Samitu 100 biznis lidera jugoistočne Evrope, primetivši da je novi zakon kompromis između želja i ambicija poslodavaca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i sindikata, koje su sa obe strane bile veće.

"Ono što je mnogo važnije za mene kao poslodavca, to je da će svojom fleksibilnošću, novi zakon nama omogućiti da lakše primamo nove ljude što do sada nije bio slučaj", rekao je Kostić.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Kostić: Sada ću lakše zapošljavati

Izvor: B92, 15.Jul.2014, 10:06

Cavtat -- Miodrag Kostić je siguran da će novi Zakon o radu biti mnogo bolji nego prethodni i da će omogućiti veće zapošljavanje i na neki način manje otpuštanja...Predsednik MK Grupe je kazao i da Zakon sigurno neće ispuniti sto odsto ni želje poslodavaca ni sindikata...Postojeći ili stari...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.