Izvor: Nezavisne Novine, 03.Feb.2017, 14:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kostajnica: Smanjen odbornički dodatak

KOSTAJNICA - Odbornici Skupštine opštine Kostajnica danas su, na prijedlog načelnika opštine Drage Bundala, jednoglasno usvojili odluku o smanjenju odborničkog dodatka.

Odbornički dodatak smanjen je sa 50 odsto prosječne neto plate isplaćene u opštinskoj upravi Kostajnica, ne uključujući plate funkcionera, na iznos od 36 odsto prosječne neto plate, odnosno sa 425 na 300 KM.

Usvojena je i odluka o dodjeli stipendija opštine Kostajnica studentima prvog ciklusa >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << na visokoškolskim ustanovama, odluka o kreditnom zaduženju od 58.000 KM za nabavku putničkog motornog vozila, kao i izvještaj o analizi izvršenja skupštinskih odluka donesenih u 2016. godini.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.