Kosovski policajac ubio muškarca u kockarnici

Izvor: B92, 17.Mar.2019, 20:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovski policajac ubio muškarca u kockarnici

Pripadnik kosovske policije uhapšen je zbog sumnje da je ubio čoveka u kockarnici u Suvoj Reci.

Tim povodom Policija Kosova je, na konferenciji za medije saopštila da je žrtva J.A. iz sela Mušitište, a da je za ubistvo osumnjičen policijski zvaničnik u činu narednika sa inicijalima S.Š.

"Policija je izvršila kontrolu u njegovoj kući i on je kasnije uhapšen", rečeno je na konferenciji za medije.Istovremeno je Policijski inspektorat dao detalje slučaja u >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << kojem se kaže da se ubistvo dogodilo u kazinu u selu Reštane, da je odmah informisan nadležni tužilac i da se nakon prikupljanja informacija sumnja da je u slučaj kao osumnjičeni uključen i policijski zvaničnik.

Osumnjičenom je po nalogu tužioca određena mera policijskog zadržavanja od 48 sati, dok Policijski inspektorat ,u koordinaciji sa Tužilaštvom, nastavlja istragu do potpunog rasvetljavanja slučaja.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Pripadnik KPS-a ubio civila u selu Reštane

Izvor: Mondo, 17.Mar.2019

Pripadnik Kosovske policijske službe (KPS) ubio je danas u jednom kafiću u selu Reštane kod Suve Reke lice čiji su inicijali J.A. iz sela Mušutište, saopšteno je iz KPS-a...Foto: Mondo/Goran Sivački Ilustracija..Ubistvo je izvršio narednik KPS-a čiji su inicijali S.Š. u čijoj kući je tokom...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.