Kosovska Mitrovica: KFOR obezbeđuje most

Izvor: Mondo, 15.Dec.2018, 10:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovska Mitrovica: KFOR obezbeđuje most

U Kosovskoj Mitrovici je, dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju Vojske Kosova, situacija mirna, a KFOR i dalje obezbeđuje most na Ibru.

Foto: Tanjug/Filip Krainčanić

Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, na mostu su prisutna tri oklopna vozila, što je za jedno manje u odnosu na prethodni dan.

Na ulazu u južni deo grada i dalje je stacioniran austrijski kontigent KFOR-a i pored tri oklopna borbena vozila nalaze se i kamion >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << KFOR-a i dva džipa Karabinjera iz sastava KFOR-a.

SB UN o Kosovu iza zatvorenih vrata!

Takođe, tu se nalaze i pripadnici kosovske policije (KPS-a).

Dva vozila karabinjera iz sastava KFOR-a postavljena su i kod mosta na ulazu u severni deo Kosovske Mitrovice.

Vučić: Ako uđu na sever Kosova, zaštitićemo narod

Južni deo Mitrovice je i dalje ukrašen velikim brojem zastava SAD nasuprot severnom delu grada, koji je okićen zastavama Srbije.

Kosovski parlament usvojio je juče sva tri zakona kojima se započinje proces transformacije Kosovskih bezbednosnih snaga u vojsku Kosova.
Pogledaj vesti o: Autonomna pokrajina Kosovo i Metohija

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

U Mitrovici mirno, KFOR obezbeđuje most

Izvor: Vesti-online.com, 15.Dec.2018

U Kosovskoj Mitrovici je, dan nakon što je Priština donela odluku o formiranju Vojske Kosova, situacija mirna, a KFOR i dalje obezbeđuje most na Ibru...Kako javlja izveštač Tanjuga sa lica mesta, na mostu su prisutna tri oklopna vozila, što je za jedno manje u odnosu na prethodni dan...Na ulazu...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.