Izvor: B92, 30.Jan.2008, 15:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosovo: Zaplenjeno oružje

Priština -- Kosovska policija je na području Uroševca zaplenila 28 komada oružja različitog kalibra i uhapsila pet osoba.

U saopštenju Kosovske policijske službe je navedeno da su u dvodenevnoj akciji uhapšeni dvojica državljana Albanije i tri kosovska Albanca. Državljani Albanije i jedan kosovski Albanac su uhapšeni juče u akciji otkrivanja 17 pištolja - sedam kalibra 7,65 i 10 kalibra 6,35 milimetara i 50 metaka.

U nastavku operacije, policija je danas >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pretresla dva sela na području Uroševca i tom prilikom je uhapsila dvojicu kosovskih Albanaca i zaplenila devet pištolja - sedam kalibra 7,65 i po jedan kalibra 6,35 i 9 mm, kao i jedan "kalašnjikov", jednu lovačku pušku i 1.740 metaka različitog kalibra.

Policija je zaplanila i mašinu za modifikaciju pištolja malog kalibra.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.