Kosorova odgovara Jeremiću

Izvor: RTS, 26.Avg.2011, 15:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosorova odgovara Jeremiću

Vremena kada su hrvatski premijeri dolazili u Beograd po savete i dozvole davno su prošla, rekla premijerka Jadranka Kosor, povodom izjave ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića da onome kome je Jadranka Kosor najbolji prijatelj, ne trebaju neprijatelji.

Povodom izjave ministra spoljnih poslova Srbije Vuka Jeremića da onome kome je Jadranka Kosor najbolji prijatelj, neprijatelji ne trebaju, premijerka Hrvatske rekla je da su zauvek prošla vremena kada su hrvatski >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << premijeri dolazili u Beograd po savete i dozvole.

"Neki političari u Hrvatskoj i u Srbiji ni 20 godina od samostalnosti Hrvatske ne mogu da shvate da hrvatski narod i hrvatski premijeri više neće dolaziti u Beograd da pitaju za savet ili dopuštenje. Ta su se vremena, na sreću, zauvek završila", rekla je Kosorova posle posete Centru za obuku vodiča i službenih pasa u Dugom Selu.

Komentarišući izjave Kosorove prilikom njene posete Kosovu, Jeremić je izjavio: "Kome je Jadranka Kosor najbolji prijatelj, tome ne trebaju neprijatelji".

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.