Kosnet zabrinut zbog pokušaja zastrašivanja glasača

Izvor: B92, 30.Avg.2019, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosnet zabrinut zbog pokušaja zastrašivanja glasača

Priština -- Američki ambasador u Prištini, Filip Kosnet, poručio je da je zabrinut zbog glasina da se neke stranke koriste prikrivenim taktima zastrašivanja glasača na KiM

"Zabrinut sam zbog glasina da su neke stranke počele da se koriste zastrašivanjima i prikrivenim taktikama da bi smanjile konkurenciju i obeshrabrile glasače", napisao je Kosnet na svom Tviter nalogu.

Obraćajući se građanima, Kosnet je napisao:"Narode Kosova, ako primetite da neko želil da potkopa demokratiju, povisite glas".

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Kosnet zabrinut zbog pokušaja zastrašivanja glasača na Kosovu

Izvor: Blic, 31.Avg.2019, 00:03

Američki ambasador u Prištini, Filip Kosnet, poručio je danas da je zabrinut zbog, kako je naveo, glasina da se neke stranke koriste prikrivenim taktima zastrašivanja glasača na Kosovu, uoči predstojećih izbora, 6. oktobra.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.