Košava se razduvala, čistite terasu, ojačajte krov

Izvor: Mondo, 10.Feb.2016, 13:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Košava se razduvala, čistite terasu, ojačajte krov

Skupština grada Beograda apelovala je na građane da očiste terase i ojačaju krovove kako bi se izbegle neželjene situacije i problemi.

Foto: Mondo/Goran Sivački

Jaki udari vetra, povremeno i olujne jačine, mogli bi da donesu nevolje građanima koji imaju prepune terase, tako da bi trebalo da se pripreme za ove vremenske uslove i osiguraju delove svojih zgrada,.

Direktor "Beokom servisa" Darko Glavaš apeluje na građane da očiste očiste terase, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pričvrste krovove i osiguraju oluke. 

"Na taj način zaštitiće prolaznike od mogućeg povređivanja, ali i sebe od dodatnih izdataka za popravke. Sugrađani se, takođe, mogu obratiti Beokom servisu u slučajevima kada primete na javnim površinama oštećeno stablo ili neku drugu rizičnu situaciju koja zbog pojačanja vetra može da ugrozi sigurnost građana, kako bi nadležni što pre izašli na teren i otklonili problem", istakao je Glavaš.

Telefon "Beokom servisa" je 0800-11-00-11.

Glavaš je apelovao i na vlasnike plovnih objekata na teritoriji Beograda da ih osiguraju i privežu u skladu sa propisima.

Prema najavama Republičkog hidrometeorološkog zavoda, pre podne i sredinom dana na području Beograda duvaće umeren i jak vetar, povremeno i sa udarima olujne jačine.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.