Kosanović: Meč sa Radničkim 1923 u nezgodnom trenutku

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2015, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kosanović: Meč sa Radničkim 1923 u nezgodnom trenutku

Trener Fudbalskog kluba Novi Pazar Milorad Kosanović izjavio je danas nije vreme da rasterećeno udju u meč sa Radničkim 1923 i da u Kragujevac odlaze da pobede. Moramo biti veoma ozbiljni i oprezni, da ne pričamo o Radničkom 1923 kao o timu sa dna tabele, već o Superligašu koji ima svoje kvalitete i koji će učiniti sve da dodje do dobrog rezultata, rekao je Kosanović (CH1)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv


Pogledaj vesti o: Kragujevac

Nastavak na Beta Video...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kosanović: Možemo da ostanemo neporaženi u Kragujevcu

Izvor: Beta Video, 06.Mar.2015

Trener Fudbalskog kluba Novi Pazar Milorad Kosanović izjavio je danas da je na njegovom timu obaveza da posle rezultatskih neuspeha pruže maksimum i naprave pozitivan rezultat. Ovaj tim to može i ovaj tim je ove nedelja izgledao kao da želi da u ovu utakmicu udje na dobar način i nadam se da možemo...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Kosanović: "Nismo u poziciji da budemo rasterećeni"

Izvor: Sportske.net, 06.Mar.2015

Uoči gostovanja kragujevačkom Radničkom 1923 trener Novog Pazara Milorad Kosanović izjavio je da njegova ekipa nema pravo da u utakmicu uđe rasterećeno i da potceni "fenjeraša".

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.