Konvencija o Kaspijskom jezeru istorijski događaj

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Konvencija o Kaspijskom jezeru istorijski događaj"

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je da je potpisivanje konvencije o pravnom statusu Kaspijskog jezera posle više od dve decenije, istorijski događaj.

"Ovo je veliki događaj ka kojem smo išli dve decenije i o čemu smo pokušavali da dođemo do rešenja koje je sada pronađeno.To će ohrabriti tešnju saradnju u Kaspijskom regionu", rekao je Putin na sastanku sa predsednikom Kazahstana Nursultanom Nazarbajevim, prenosi Tass.

On je takođe pozvao na veću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << saradnju Kaspijskih zemalja u suzbijanju terorizma i trgovine drogom.

Lideri Rusije, Irana, Azerbejdžana, Kazahstana i Turkmenistana danas su potpisali sporazum u kazahstanskom gradu Aktauu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Putin: Konvencija o Kaspijskom jezeru istorijski događaj

Izvor: Nezavisne Novine, 12.Avg.2018

AKTAU - Ruski predsjednik Vladimir Putin ocijenio je danas da je potpisivanje konvencije o pravnom statusu Kaspijskog jezera poslije više od dvije decenije, istorijski događaj..."Ovo je veliki događaj ka kojem smo išli dvije decenije i o čemu smo pokušavali da dođemo do rješenja koje je sada...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Putin: Konvencija o Kaspijskom jezeru istorijski događaj

Izvor: Vesti-online.com, 12.Avg.2018

Ruski predsednik Vladimir Putin ocenio je danas da je potpisivanje konvencije o pravnom statusu Kaspijskog jezera posle više od dve decenije, istorijski događaj...- Ovo je veliki događaj ka kojem smo išli dve decenije i o čemu smo pokušavali da dođemo do rešenja koje je sada pronađeno. To će...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.