Konte: Ne prihvatamo licemerne lekcije od Francuske

Izvor: B92, 12.Jun.2018, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konte: Ne prihvatamo licemerne lekcije od Francuske

Rim -- Italija neće prihvatati "licemerne" lekcije od zemalja koje su imigraciji uvek okretale leđa, izjavio je italijanski premijer Đuzepe Konte.

On je tako odgovori na kritike Francuske u vezi sa brodom sa 629 migranata.

"Izjave povodom afere sa brodom koje dolaze od Francuske su iznenađujuće i pokazuju značajan nedostatak znanja o tome šta se zapravo dešava. Italija ne može da prihvati licemerne lekcije od zemalja koje su uvek više volele da okrenu leđa >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << imigraciji", saopšteno je iz Konteovog kabineta, prenosi Rojters.

Francuska je ranije kritikovala Italiju jer brodu sa 629 migranata nije dozvolili da pristane u njenim lukama, i zatražila od Rima da izmeni svoj stav.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Konte: Ne prihvatamo licemerne lekcije od Francuske

Izvor: RTS, 12.Jun.2018

. Italija neće prihvatati "licemerne" lekcije od zemalja koje su imigraciji uvek okretale leđa, izjavio je italijanski premijer Đuzepe Konte odgovarajući na kritike Francuske u vezi sa brodom sa 629 migranata.

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.