Koncesija za beogradski aerodrom bez objavljenog ugovora

Izvor: Danas, 24.Dec.2018, 19:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncesija za beogradski aerodrom bez objavljenog ugovora

Transparentnost Srbija je danas ukazala da vest da je koncesionar Aerodroma "Nikola Tesla", francuska kompanija Vansi, uplatio 501 milion evra jednokratne koncesione naknadu i da je postao operater beogradskog aerodroma na 25 godina, nije praćena objavljivanjem ugovora iz kojeg bi se videle sve obaveze koje je Republika Srbija preuzela, niti objavljivanjem onih delova ugovora i aneksa koji nisu označeni kao poverljivi. Članak Koncesija za beogradski aerodrom bez objavljenog ugovora se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

I tako ode aerodrom

Izvor: Danas, 24.Dec.2018

U ponoć s petka na subotu, tiho, bez ikakve ceremonije, aerodrom Nikola Tesla predat je na upravljanje francuskoj firmi Vansi. Članak I tako ode aerodrom se pojavljuje prvo na Dnevni list Danas.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.