Koncert veterana i Akademskog folklornog ansambla Oro

Izvor: Megafon.co, 04.Dec.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koncert veterana i Akademskog folklornog ansambla Oro

Akademski folklorni ansambl Oro i Studentski kulturni centar Niš organizuju koncert u subotu, 7. decembra u 18 sati u Domu Vojske u Nišu, povodom 60 godina postojanja ansambla.
“2019. godina je za AFA Oro bila u znaku velikog jubileja – naš ansambl je u kolu, na sceni punih šest decenija. Nastupima i koncertima obeležili smo ovu značajnu godišnjicu. Godinu ćemo krunisati velikim koncertom na kom će zaigrati veterani i naš prvi ansambl”, kažu >> Pročitaj celu vest na sajtu Megafon.co << iz ansambla.
Veliki narodni orkestar će biti sa folkorcima i pratiće njihov pokret.
Oro Kulturno umetničko društvo Oro osnovano je 1959. godine u Nišu. Od 1992.radi pod okriljem Studentskog kulturnog centra Niš, kada je i promenjen naziv u Akademski folklorni ansambl Oro.
Karte za koncert se mogu kupiti po ceni od 200 dinara u Agenciji Travego od 19 do 23 sata (Šumatovačka bb, ulaz iz dvorišta Banovine); u prostorijama Ora od od 19 do 23 sata (Šumatovačka bb, ulaz iz dvorišta Banovine); na dan koncerta na blagajni Doma Vojske.
Foto – AFA Oro

Nastavak na Megafon.co...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Megafon.co. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Megafon.co. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.