Konačno se DOZVALI PAMETI: Goran Jevtić IZBAČEN IZ PREDSTAVE ZA DECU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Okt.2019, 00:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno se DOZVALI PAMETI: Goran Jevtić IZBAČEN IZ PREDSTAVE ZA DECU!

Srpski glumac Goran Jevtić provešće 10 meseci u zatvoru zbog optužbi da je počinio nedozvoljene polne radnje nad maloletnikom, nakon čega je pozorište "Boško Buha" donelo odluku po kojoj je on sklonjen iz predstave "Aladinova čarobna lampa".

- Jevtić do daljeg neće igrati u predstavama za decu i po hitnom postupku, već od 18. oktobra kada je zakazana "Aladinova čarobna lampa" biće zamenjen - kazao je direktor tog pozorišta Igor Bojović.

Inače, on je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u stalnoj postavci te predstave za decu, u kojoj glumi duha iz lampe.

Nietzche #kadjeniceplakao #goranjevtic #whennietzschewept #irvinyalom #ukvuk #nietzsche #fujifeed #fujifilm_xseries #xpro1 #portrait#portrait_shots #fuji #fujiserbia #fujixclub #bnw_demand #bnw_captures #bnwphotography #blackandwhite#blackandwhiteisworththefight #bnwmood #bnwserbia #monochromatic #noiretblanc #biancoenero #blackandwhite_perfection #createcommune #artofvisuals #peoplescreatives #portrait_mood #portrait_shots

A post shared by Matija (@hiperbolickiparaboloid_) on Feb 12, 2019 at 11:11am PST

Podsećamo, detalji ovog slučaja objavljeni su godinu dana nakon što se sve dogodilo, kada je 16-godišnjak ispričao svojim roditeljima a oni sve prijavili policiji. Kako je bilo navedeno u optužnici, 2014. godine Jevtić je obljubio dečaka u toaletu Narodnog pozorišta u Somboru, posle manifestacije "Pozorišni maraton".

Dečak je tada ispričao da ga je glumac napastvovao i da je bio u alkoholisanom stanju. Tokom celog procesa, Jevtić je negirao krivicu, a povukao se i iz javnog života.

Njegove kolege, uverene da mu je optužba nameštena, potpisivale su čak i peticiju. Na više načina je pokušao da odugovlači sudski proces, ali ga je pravda stigla nakon pet godina.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.