Kon: Datum za masovna okupljanja je uslovan

Izvor: Danas, 19.Maj.2021, 08:01

Kon: Datum za masovna okupljanja je uslovan

Datum 21. jun, nakon koga bi trebalo da budu dozvoljena veća okupljana na festivalima i proslavama, nije fiksiran i može da bude pomeren u zavisnosti od toga da li su ispunjeni potrebni uslovi, objasnio je za Danas epidemiolog Predrag Kon, član Kriznog štaba.

Nastavak na Danas...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kon: Nije fiksiran datum posle kog će biti dozvoljena veća okupljanja

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Maj.2021

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da nije fiksiran datum posle kog bi trebalo da budu dozvoljena veća okupljanja na festivalima i proslavama.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Kon: Datum dozvole većih okupljanja nije fiksiran, može da bude pomeren

Izvor: OkRadio.rs, 19.Maj.2021

Epidemiolog Predrag Kon rekao je da nije fiksiran datum posle kog bi trebalo da budu dozvoljena veća okupljanja na festivalima i proslavama. Kon je za dnevni list Danas kazao da je 21. jun, dan za kada je to najavljeno, „nametnut od ivent industrije“ i može da bude pomeren u zavisnosti od epidemioloških...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.