Komšić: Susedi ne treba da se upliću u stvari u BiH

Izvor: Blic, 10.Feb.2014, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšić: Susedi ne treba da se upliću u stvari u BiH

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je večeras da susedne države ne treba da se upliću u unutrašnja dešavanja u BiH.

Kao posebno loše apostrofirao je činjenicu da je hrvatski premijer Zoran Milanović boravio danas u Mostaru, a da je on tu informaciju dobio od novinara.

Inače, Komšić je hrvatski član tročlanog Predsedništva BiH, za čiji izbor u najviši državni organ su tada, kada je on bio funkcioner SDP-a Zlatka Lagumdžije, prevagnuli >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << glasovi Bošnjaka.

“Ono što je loše jeste da Sarajevo nije bilo obavešteno o dolasku premijera Milanovića. Ipak je premijer susedne države, trebalo je da javi, ako ništa drugo onda bar uobičajenim diplomatskim putem”, rekao je Komšić.

Ne zna, dodao je, razlog posete Milanovića Mostaru, kao ni, kako je rekao, razlog održavanja sastanka prvog potpredsednika Vlade Srbije Aleksandra Vučića sa predsednikom manjeg entiteta Republike Srpske Miloradom Dodikom u Beogradu, preneo je portal “24info”.

Milanović je tokom posete Mostaru na pitanje novinara zašto nije došao u Sarajevo, odgovorio da mu je grad na Neretvi bio bliži.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Sarajevski političari paniče zbog poseta Vučića i Milanovića

Izvor: Telegraf.rs, 10.Feb.2014

Predsedavajući Predsedništva BiH Željko Komšić izjavio je večeras da susedne države ne treba da se upliću u unutrašnja dešavanja u BiH. Kao posebno loše apostrofirao je činjenicu da je hrvatski premijer Zoran Milanović boravio danas u Mostaru, a da je on tu informaciju dobio od novinara....

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.