Komisija proverava istrage ubistva novinara

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komisija proverava istrage ubistva novinara

Na sednici Vlade, između ostalog, formirana je Komisija za razmatranje činjenica do kojih se došlo u istragama koje su vođene o ubistavima novinara.

Za predsednika tog tela imenovan je glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić, saopšteno je posle sednice Vlade.

Vlada je formirala i radnu grupu za izradu Nacrta zakona o finansiranju AP Vojvodine. Za predsednika radne grupe imenovan je ministar finansija i ekonomije >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Mlađan Dinkić.

Vlada je postavila Dušana Šijana za načelnika Srednjobanatskog okruga, a Dragoljuba Zindovića za načelnika Zlatiborskog okruga. Milan Živanović imenovan je za vršioca dužnosti direktora Direktorata civilnog vazduhoplovstva Srbije.

Na današnjoj sednici usvojen je i Predlog zakona o zaključivanju i izvršavanju međunarodnih ugovora, kao i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Slovenije o policijskoj saradnji.

Vlada je izglasala i Predlog zakona o potvrđivanju sporazuma između Vlade Srbije i Vlade Bugarske o uzajamnoj zaštiti i razmeni tajnih podataka.

Formirala je i radna grupu za izradu Nacrta zakona o finansiranju AP Vojvodine. Za predsednika radne grupe imenovan je ministar finansija i ekonomije Mlađan Dinkić.

(Beta, foto: Medija centar Beograd)

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Veran Matić na čelu komisije za istragu ubistava novinara

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 24.Jan.2013

BEOGRAD -..Vlada Srbije formirala je danas Komisiju za razmatranje činjenica do kojih se došlo u istragama koje su vođene o ubistvima novinara, a za predsednika tog tela imenovan je glavni i odgovorni urednik B92 Veran Matić, saopšteno je posle sednice Vlade...Vlada je formirala i radnu grupu za...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Matić: Komisija dokaz političke volje

Izvor: Mondo, 24.Jan.2013

Predsednik Komisije za razmatranje činjenica do kojih se došlo u istragama koje su vođene o ubistavima novinara, Veran Matić kaže da je njeno formiranje dokaz političke volje...Osnivanje vladine Komisije za razmatranje činjenica u istragama o ubistvima novinara u Srbiji dokaz je da u zemlji postoji...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.